Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...

Featured

Ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του “Classic Rally Acropolis Legend (pics & vid)

Mε απόλυτη επιτυχία και πολλά…γκάζια ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη ημέρα και συνεχίζεται αύριο με την 2η, το Classic Rally “Acropolis Legend” .

Ο ΣΙΣΑ διοργάνωσε το διήμερο 15 & 16 Μαΐου 2021 το Classic Rally «Acropolis Legends», μία εκδήλωση για ιστορικά αυτοκίνητα και πολύ καλά προετοιμασμένα πληρώματα.

Το ράλλυ ξεκίνησε όπως πάντα από την Ακρόπολη για το 1ο σκέλος, από τους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης ενώ μετά τη Φυλή και τη Θίσβη η πρώτη ανασυγκρότηση έγινε στην Άμφισσα.

Αμυγδαλέα, Μηλέα, Στίλια, Κροκύλιο, Αρτοτίνα & Πενταγιοί είναι οι ειδικές που πέρασαν τα πληρώματα  μέχρι να καταλήξουν στη Γραμμένη Οξιά. Ακολούθησαν  Γαρδίκι, Κυριακοχώρι, Νικολίτσι & Μπράλος και με τη συμπλήρωση 500 απαιτητικών χιλιομέτρων τα πληρώματα βρέθηκαν στα Λουτρά Υπάτης όπου και θα διανυκτερεύσουν σήμερα.

Την Κυριακή 16/5 τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Ρεγκίνι, Ξυλικούς, Χάνι Ζαγκανά και Πανουργιά για τα 400 χιλόμετρα της 2ης μέρας. Μετά από σύντομη στάση στον Αθανάσιο Διάκο ακολουθούν το Μαυρολιθάρι, το δεύτερο Χάνι Ζαγκανά, η Βίνιανη, το Προσήλιο και η ανασυγκρότηση της ημέρας στην Αράχωβα. Μετά τις ειδικές της Χαιρώνιας και της Πέτρας και αφού θα έχουν διανυθεί συνολικά 6 σκέλη, 22 ειδικές και 900 αγωνιστικά χιλιόμετρα οι μονομάχοι θα τερματίσουν το απόγευμα στην Ακρόπολη.

Το LamiaNow βρέθηκε στα Λουτρά Υπάτης όπου και κατέλυσαν τα πληρώματα, συνομίλησε με τον συντονιστή και πρόεδρο το ΣΙΣΑ Μιχάλη Μουζούκη ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ένα εκ των πληρωμάτων και συγκεκριμένα τους Ιωάννη Ιωάννου και Νίκο Τσουχλαράκη,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάζεται σήμερα η διπλή γιορτή για την πόλη της Λαμίας. Αυτή της απελευθέρωσης της πόλης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής που...

LIFE

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών επισημοποίησαν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

TOP STORIES

Σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία ανήκει ένας άνθρωπος που ενώ αρχικά δεν είχε καμία σχέση με την πόλη μας, στην πορεία αποτέλεσε εμβληματική μορφή!

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.