0

Το… θέατρο του παραλόγου, συνεχίζεται με τους αρνητές της πανδημίας. Μετά τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, δράση ανέλαβαν οι “Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς”, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να… κόψουν πρόστιμο στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ζητώντας να τους πληρώσει το αστρονομικό ποσό του 1.799.615.000.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται στο χαρτί που του έστειλαν και που δημοσίευσε ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Facebook, οι “Αυτόχθονες” του δίνουν τη δυνατότητα να προβεί σε ρύθμιση οφειλής, σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν έχει εύκαιρο το ποσό.

Σύμφωνα με το Mega, αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που οι “Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς”, απειλούν τον Γιώργο Χατζημάρκο με πρόστιμα, επιτάξεις και αφαίρεση ιθαγένειας για εσχάτη προδοσία.

“Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως” δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος στον τηλεοπτικό σταθμό.

Απαντά, δε, με χιούμορ στους “Ιθαγενείς”: “Έχουμε βρει δύο τρόπους μέχρι στιγμής. Ο ένας είναι να κάνουμε μία μεγάλη συναυλία και ο δεύτερος να κυκλοφορήσουμε DVD με τις συνεδριάσεις μας. Νομίζω ότι θα αποδώσει το δεύτερο σημαντικά ποσά, θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας στους Ιθαγενείς”.

Ο Περιφερειάρχης έχει σκοπό να κινηθεί νομικά, αφού όπως λέει αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας του εργαζόμενους, επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα.

Enikos.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Αναβολή λόγω κορωνοϊου σε Α’ και Β’ Φθιώτιδας – Μία βδομάδα πίσω τα παιχνίδια

Previous article

Φθιώτιδα : Πάνω από 500 νέες νοσήσεις από κορωνοϊό – Κοντά στις 2.000 στην Στερεά Ελλάδα

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in ΕΛΛΑΔΑ