Μια διαφορετική βόλτα, μια βόλτα από κομβικά σημεία της πόλης τα οποία χρειάζονται βελτίωση και αξιοποίηση, πραγματοποιήσαμε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραϊσκο. Στόχος μας ήταν να συζητήσουμε και να μας εξηγήσει τι προτίθεται να κάνει – εφόσον εκλεγεί δήμαρχος Λαμιέων- προκειμένου να αξιοποιήσει ή να επιλύσει ζητήματα καθημερινότητας (και όχι μόνο) ώστε να καλυτερεύσει η ζωή των δημοτών.

Συζήτηση έγινε για την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, τα σοβαρά ζητήματα των αδέσποτων και της καθαριότητας όπως καταγράφονται και από τις δημοσκοπικές έρευνες, την παραβατικότητα στην Πλατεία Πάρκου, την αξιοποίηση της Πλατείας Λαού αλλά και για τις αθλητικές υποδομές και τον ΠΑΣ Λαμία. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε για το πως θα αναπτυχθεί η κάθε γειτονιά ξεχωριστά, πως θα βελτιωθεί η κατάσταση στην Τυμφρηστού αλλά και πως θα δοθεί η αίγλη του παρελθόντος σε Ισιαδάκι και Άγιο Λουκά.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την βόλτα στην πόλη μέσα από τον φακό του LamiaNOW.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

6 Comments

 1. Να δουμε Ποιος θα κεράσει ποιον….χαχαχα

 2. Original… μην ανησυχείς.
  Θα σε κεράσω εγώ πικρό καφέ τη Δευτέρα.
  Θα τον πιείς μέχρι πάτο… μονορούφι

 3. Original ειλικρινά εσύ και να χάσεις την δουλειά σου δεν σε λυπάμαι γιατί είσαι γραφικός!Με 9% θετικές γνώμες θέλεις να βγει Δήμαρχος ο ανύπαρκτος?Original αφου είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βγει ο αόρατος πάλι Δήμαρχος παιξτο το στοιχημαν δίνει μεγάλη απόδοση…εξάλλου θα τα χρειαστείς τα χρήματα για να βγάλεις τον χειμώνα!!

 4. Τελικά ρε Οriginal… έπιασες full time job.
  Κρίμα που την Κυριακή… απολύεσαι. Πας στοίχημα ?
  Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 5. Δημαρχε?Απο που κι ως που….θα κλαιτε με μαυρο δακρυ!

 6. Δεν ζητάμε πολλά Δήμαρχε γιατί γνωρίζουμε ότι είσαι ικανός…ζητάμε να είσαι αγαπητός και κοινωνικός,δηλαδή στοιχεία που δεν είχε ο προηγούμενος Δήμαρχος!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like