Ο Σαρακιώτης στον Μαντζιώκα για την Πλατεία Πάρκου

lamianow
lamianow Add a Comment
1 Min Read

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης ζητώντας εκτενή ενημέρωση για μια σειρά σημαντικών θεμάτων, όπως εκείνο των περιστατικών παραβατικότητας στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης προς την κατεύθυνση πάταξης της εγκληματικότητας και συζήτησαν τα περιθώρια ανάληψης πρωτοβουλιών για την άμεση αντιμετώπισή του, καθώς αφορά την κεντρικότερη πλατεία της πόλης. Στην απάντησή του ο κ. Μαντζιώκας σημείωσε ότι «οι αστυνομικές επιχειρήσεις εντείνονται με στόχο την εξάλειψη κάθε φαινομένου ανομίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Σαρακιώτης συζήτησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή ορισμένες επιμέρους δυσλειτουργίες, οι οποίες έχουν προκύψει σε αστυνομικά τμήματα της Φθιώτιδας, διερευνώντας τρόπους επίλυσης και κινητοποίησης των αρμοδίων. Κυριότερο θέμα ήταν αυτό των περιπολικών οχημάτων, καθώς και άλλα που αφορούν την εν γένει εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών υπαλλήλων.

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαντζιώκα για την αναλυτική ενημέρωση, ο κ. Σαρακιώτης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή για τις όποιες αναγκαίες κινήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν, προς την εμπέδωση της ασφάλειας στην πόλη της Λαμίας και ευρύτερα στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *