Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγελία  με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Άμεσα διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και η σύλληψη του δικηγόρου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο δικηγόρος συνελήφθη αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς είναι δικηγόρος και έχει ειδική δωσιδικία.

Σήμερα η σχετική δικογραφία επέστρεψε πίσω στην εισαγγελία Πρωτοδικών από το αστυνομικό τμήμα.

Τα βήματα από εδώ και πέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία την μελετά για να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες της. Δηλαδή αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης η εάν θα συνεχίσει την προκαταρκτική έρευνα.
<
Λόγω της ειδικής δωσιδικίας οι δικηγόροι σε περίπτωση δίωξης και παραπομπής στο ακροατήριο δικάζονται από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σύλληψή του, είχε στείλει μήνυμα μέσω φίλου του στο fb.

newsit.gr

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι, η Δικαιοσύνη ΕΛΈΓΧΕΤΕ, ο συγκεκριμένος εισαγγελέας & κάποιοι άλλοι δικαστικοί στην Αθήνα, έχουν βρεγμένη την *φωλιά* τους. Τους έχει ξεσκεπάσει ο συγκεκριμένος αγωνιστής δικηγόρος & προσπάθησαν να τον εκθέσουν…Συνελήφθη, ποιος, ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ? Αφού ρητά απαγορεύετε σύλληψη Δικηγόρων!
    Όλα για να μειώσουν, τον συγκεκριμένο νομικό. Προσέξτε τα τοπικά ΜΜΕ, μην σας χρησιμοποιούν.
    Διαβάστε, αναρτήστε, τις ανακοινώσεις του Δικηγόρου.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ