Μοιραία παράσυρση για Βολιώτη, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος άνδρας που τραυματίστηκε βαριά χθες μετά από παράσυρση επί της οδού Κύπρου με Λ. Βύρωνος από δίκυκλο και άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλευόταν.
Το τροχαίο ατύχημα έγινε χθες το πρωί στο Βόλο, όταν δίκυκλο που οδηγούσε νεαρός, παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, την ώρα που προσπάθησε να διασχίσει την οδό Κύπρου.
Το ατύχημα έγινε επί της Κύπρου με Λ. Βύρωνος και είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά σύμφωνα με την αστυνομία ο ηλικιωμένος, και ελαφρά ο νεαρός οδηγός του δικύκλου, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Υπάρχει πρόβλημα στο σημείο
Όπως επισημαίνει αναγνώστης, στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει δεκάδες ατυχήματα. Πριν 2-3 χρόνια έπεσε μια κοπέλα με το μηχανάκι και έσπασε το πόδι της. Πέρυσι χτύπησε ένα παιδί με ποδήλατο, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 σκοτώθηκε ένας νεαρός που κατέβαινε την Κύπρου με το μηχανάκι και τράκαρε με αυτοκίνητο που πήγε να βγει απ’τη Λ. Βύρωνος.

Στη γωνία υπάρχει ένας πλάτανος που κόβει την ορατότητα. Θα έπρεπε εδώ και χρόνια να μπουν σαμαράκια γιατί όλοι αγνοούν τη σχολική πινακίδα και δεν ελαττώνουν ταχύτητα. Επιπλέον έχουν μεγαλώσει τόπο πολύ οι ρίζες που έχει σηκωθεί το οδόστρωμα.

Ο αναγνώστης έχει απευθυνθεί στο Δήμο Βόλου και στα μέσα Ιανουαρίου 2020 έλαβε την απάντηση ότι το αίτημά του διαβιβάστηκε στο Τμήμα οδοοιΐας της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών όσον αφορά την αποκατάσταση του οδοστρώματος & στη Δ/νση Πρασίνου όσον αφορά την εξαγωγή του επικίνδυνου ριζώματος-δένδρου και αναμένονται ενέργειες της υπηρεσιών αντίστοιχα.

Ωστόσο αν και πέρασαν 4,5 μήνες, λύση στο πρόβλημα δεν έχει δοθεί.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.