Μισθός 50.000 ευρώ το χρόνο: H ευρωπαϊκή χώρα που επιλέγουν όλο και περισσότεροι για να εργαστούν

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read
olandia

Με τα ενοίκια να ανεβαίνουν στα ύψη, την ακρίβεια να χτυπάει «κόκκινο» και τους μισθούς στην Ελλάδα να παραμένουν στα ίδια επίπεδα, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που σκέφτονται την προοπτική να μετακομίσουν για κάποια χρόνια και να εργαστούν σε μια χώρα του εξωτερικού.

Και μπορεί οι Η.Π.Α, ο Καναδάς ή ακόμα και η Σκανδιναβία να φαντάζουν μακρινές επιλογές, όμως υπάρχει μια χώρα σχετικά πιο κοντά στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει αρκετές θέσεις εργασίας, αλλά και ιδανικούς μισθούς. Ο λόγος για την Ολλανδία όπου το ποσοστό απασχόλησης αγγίζει το 77.8% και αποτελεί το υψηλότερο της Ευρώπης (πάνω από αυτό της Γερμανίας – 76/2%). Κάτι που σημαίνει πως όποιος αναζητήσει δουλειά, πολύ γρήγορα θα καταφέρει να βρει.

Παράλληλα, όσοι επιλέγουν την Ολλανδία για δουλειά, μπορούν να μαζέψουν ευκολότερα χρήματα, καθώς ο μέσος ετήσιος μισθός για ηλικίες από 39 ως 59 ετών είναι περίπου 50.000 ευρώ. Αν το διαιρέσουμε αυτό το νούμερο με τους 12 μήνες του έτους, έχουμε κάτι παραπάνω από 4.000 τον μήνα. Καθόλου άσχημα, έτσι;

....

Επιπλέον, η Ολλανδία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν απαιτεί βίζα. Σε αντίθεση με τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και πολλά άλλα μέρη του πλανήτη.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.