Είναι ένα ραφινάτο πιάτο για να συνοδεύσετε ψητά κρέατα και κοτόπουλο. Ξεφεύγετε οριστικά από τις τηγανητές πατάτες.
Υλικά
2 ως 4 μήλα γκόλντεν και Τριπόλεως (γλυκά και ξινά)
1 κουταλιά ζάχαρη (προαιρετικά)
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
Λίγο θυμάρι
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα σε οκτώ κομμάτια
Εγώ δεν πετάω τη φλούδα, για να μη λιώσουν
Πετάξτε την καρδιά και τα κουκούτσια
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, λιώστε το βούτυρο
Τοποθετήστε τα μήλα και αφήστε τα να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές
Αν τα μήλα είναι ξινά, προσθέστε 1 κουταλιά ζάχαρη, γίνονται καραμελωμένα
Το θυμάρι στο σερβίρισμα
iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.