Συστατικά:
8 μικρές κριθαροκουλούρες
1 σφηνάκι ούζο
250 γρ. ξινομυζήθρα
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
λίγο ρίγανη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες:
Πλένετε και τρίβετε την ντομάτα στον τρίφτη μέσα σε μια μπασίνα, προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι, ελαιόλαδο, ρίγανη και μερικές σταγόνες ούζο. Αφήνετε να μαριναριστούν όλα μαζί για 30 λεπτά. Τρίβετε την ξινομυζήθρα και περνάτε γρήγορα τις κριθαροκουλούρες από νερό, χωρίς να τις αφήσετε να μουλιάσουν.
Περιβρέχετε τις κριθαροκουλούρες με σταγόνες ούζου, προσθέτετε το μείγμα της ντομάτας και σκεπάζετε με την τριμμένη ξινομυζήθρα, περιβρέχοντας με λίγο ελαιόλαδο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.