«Μικρά περιθώρια συμφωνίας με τους δανειστές»

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 έτη ago
Updated 2015/06/06 at 9:17 ΜΜ
2 Min Read

Λαφαζάνης: Οι πιστωτές θέλουν υποταγή, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιλογή την εξόντωση της χώρας

Μικρά περιθώρια συμφωνίας με τους δανειστές εκτιμά ότι υπάρχουν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Λαφαζάνης. «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για θετική συμφωνία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους πιστωτές. Οι τελευταίοι μάλλον θέλουν παράδοση και υποταγή. Και αυτό δεν πρέπει ποτέ να το επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής.

Δηλώνει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από την ευρωζώνη, αλλά δεν έχει και ως επιλογή την εξόντωση του λαού μας μέσα στην ευρωζώνη. Και αυτή την ώρα, ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει για τον τόπο και τον λαό είναι ένα τρίτο Μνημόνιο, που με κάθε δυνατό, δημοκρατικό τρόπο πρέπει να αποφευχθεί, όσες δυσκολίες και αν έχει ένα τέτοιο εγχείρημα».

Σημειώνει σε ότι αφορά την προσωπική του στάση πως «αν έχουμε μια κακή συμφωνία , ασύμβατη με το πρόγραμμά μας , πράγμα που δεν πιστεύω ότι θα δεχθεί η κυβέρνηση, το πρόβλημα θα είναι για τον τόπο και τον ελληνικό λαό και θα είναι πελώριο και όχι το τι θα κάνω εγώ στη Βουλή». Τονίζει ακόμη ότι « ούτε η κυβέρνηση θα χάσει τη λεγόμενη δεδηλωμένη ,ούτε θα υπάρξει καμία ηρωϊκή πτώση της».

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Click to Hide Advanced Floating Content