Υλικά:
- 15-20 μύδια
- 1/3 φλυτζάνι λάδι
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 1/2 κουταλιά της σούπας πελτέ
- κομματάκια φέτα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα μύδια πολύ καλά από τα “μαλλιά”.
Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό και αφήνετε να βράσουν.
Όταν ανοίξουν τα αφήνετε λίγο ακόμα και τα σουρώνετε.
Χωρίζετε τη σαρκα από τα όστρακα και τα αφήνετε στην άκρη.
Βάζετε σε ένα μικρό τηγανάκι (σαγανακι) το λάδι να κάψει.
Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
Ρίχνετε την ντομάτα και τον πελτέ, ανακατεύετε και χαμηλώνετε τη φωτιά.
Μόλις πάρει βράση προσθέτετε τα μύδια και ψήνετε μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους.
Ρίχνετε τη φέτα και ανακατεύετε.
Αφήνετε 5 λεπτά ακόμα στη φωτιά και σερβίρετε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.