Υλικά
450 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
30 γρ. μιξ καρυκευμάτων για τάκος
400 γρ. ντοματάκια ξεφλουδισμένα με το χυμό τους
10 τορτίγιες
1 φλ. τσαγιού σάλτσα
1/2 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τον κιμά με το μιξ καρυκευμάτων για τάκος και τις ντομάτες.
Τοποθετείστε σε ένα ταψί τις μισές τορτίγιες, απλώστε το μείγμα με τον κιμά από πάνω και καλύψτε με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
Περιχύστε την σάλτσα ντομάτας πάνω από τις τορτίγιες και καλύψτε με το τυρί τσένταρ.
Ψήστε στους 175 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.