Συνελήφθησαν οι γονείς ενός ανηλίκου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας στις 18 Φεβρουαρίου, επειδή είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Αναλυτικότερα, το βράδυ της Τρίτης, μετά από καταγγελία, προέκυψε ότι, ο ανήλικος κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ και μεταφέρθηκε πρώτα σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και έπειτα σε νοσοκομείο της Πάτρας για νοσηλεία.
Οι γονείς του συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.



























Para poly swsta