Με τον ΓΕΠΑΔ Στερεάς Σπυρίδων Σκλάβο συναντήθηκαν οι αστυνομικοί της Στερεάς

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 μήνα ago
Updated 2022/05/26 at 12:27 ΠΜ
2 Min Read

Τα ζητήματα που τέθηκαν σε συζήτηση

Την Τρίτη 24/05/2022, στον 3ο όροφο του Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας παρουσία και του Ταμία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗ Γεώργιου με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος, Υποστράτηγο κ. Σπυρίδωνα ΣΚΛΑΒΟ.

 

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν όλους τους συναδέλφους-μέλη των πρωτοβαθμίων Ενώσεων και κυρίως ζητήθηκε από τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος:

α) Οι μετακινήσεις των Διμοιριών Υποστήριξης και των Επιχειρησιακών Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, εντός και εκτός αυτής να γίνονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα Π.Δ. (εκτός έδρας διανυκτέρευση), λελογισμένα και να διατάσσονται εγκαίρως ώστε να μη διαταράσσεται ο οικογενειακός προγραμματισμός των συναδέλφων μας και η έκδοση της εβδομαδιαίας υπηρεσίας.

β) Να μην εγκρίνονται αποσπάσεις με πρωτοβουλία της υπηρεσίας και χωρίς προηγούμενη αίτηση του ενδιαφερόμενου.

γ) Η εξεύρεση λύσης ώστε, να συνεχιστεί η ενίσχυση μέσω αποσπάσεων της Δ.Α. Βοιωτίας.

δ) Ο έλεγχος τήρησης της διαταγής για υποχρεωτική κίνηση των περιπολικών οχημάτων πλήρως επανδρωμένων (οδηγό και πλήρωμα).

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος παρά το σύντομο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στην Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος, έδειξε γνώστης των προβλημάτων των Διευθύνσεων και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματά μας, δεσμεύτηκε δε, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις στις έδρες των Διευθύνσεων.

-Οι-
Πρόεδροι

Ε.ΑΣ.Υ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Ε.ΑΣ.Υ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ε.ΑΣ.Υ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

Ε.ΑΣ.Υ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΦΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ε.ΑΣ.Υ.ΦΩΚΙΔΑΣ
ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content