Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021
15 °c
Lamia
10 ° Κυ
12 ° Δε
10 ° Τρ
9 ° Τε

«Μας έκανε τη ζωή μαύρη, με καταριόταν»: Η Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει την Ελένη Καστάνη

18
SHARES

Για πολύ άσχημες ημέρες που είχε περάσει κατά τη διάρκεια συνεργασίας της με την Ελένη Καστάνη έκανε λόγο η Σοφία Μουτίδου ενώ αποκάλυψε πως πιάστηκε στα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη» και «με καταριόταν», είπε η Σοφία Μουτίδου για την Ελένη Καστάνη.

«Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία» υποστήριξε η Σοφία Μουτίδου.

«Ένας συνάδελφος στον θίασο του “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά, ενώ όταν πήγα και είπα ‘Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα; οι υπόλοιποι κάπνιζαν προς πάσα κατεύθυνση», συμπλήρωσε.

«Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο τον Ρήγα, πλακωθήκαμε στο ξύλο, έπεσε ο θίασος μας χώρισε και όλα καλά. Ήμασταν δυο ενήλικες άνθρωποι που αποφασίσαμε να πλακωθούμε στο ξύλο. Η υπόθεση έληξε με κάτι απειλές του τύπου “μην ξανάρθεις”, “δε θα ξανάρθω”. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του και την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι στην πρόβα», αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου.

πηγή reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

radiolamia
konstantinos_kolovos