Μαρτυρία Ελληνίδας στο Μόναχο: Ακούγαμε πυροβολισμούς, τρέξαμε και κρυφτήκαμε στο γκαράζ

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Τις τρομαχτικές στιγμές που έζησε στο εμπορικό κέντρο Olympia στο Μόναχο περιέγραψε μία Ελληνίδα, που βρέθηκε εκεί τη στιγμή της επίθεσης.

Η Ρία Ακριτίδου διηγήθηκε στην ΕΡΤ τα όσα έζησε εκείνη, η αδελφή της και ο πατέρας της, που είχαν πάει στο εμπορικό κέντρο για ψώνια, όταν ξαφνικά άρχισε να πυροβολεί ο δράστης.

«Προχωρούσαμε για να μπούμε σε ένα μαγαζί και είδαμε ξαφνικά ότι κατέβαζε ρολά και ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος για να φύγει. Καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει και αρχίσαμε και εμείς να τρέχουμε. Ακούσαμε 4-5 πυροβολισμούς μέχρι να βγούμε από το εμπορικό κέντρο», διηγήθηκε η κ. Ακριτίδου.

Στη συνέχεια, μαζί με τον πατέρα και την αδελφή της έτρεξαν στο γκαράζ και κρύφτηκαν πίσω από αυτοκίνητα. «Ακούσαμε και εκεί αρκετούς πυροβολισμούς, ακούγονταν πιο κοντά. Υποθέσαμε ότι ο δράστης είχε βγει έξω και προσπαθούσε να πυροβολήσει κι άλλους ανθρώπους», περιέγραψε.

Τέλος, η Ελληνίδα δήλωσε ότι είναι σοκαρισμένη και ότι πλέον φοβάται να πάει σε σημεία με κόσμο. «Ήμουν τρομοκρατημένη. Συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να είμαι ανάμεσα σε εκείνους που τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν», πρόσθεσε.

 

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.