Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για την συνεργασία με την Μαρία Ηλιάκη.

Για την τηλεοπτική της επιστροφή και τη συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου στο MEGA μίλησε, μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ! και την Σόνια Καζόνι.

Στις 31 Μαϊου ήρθε το μωρό σας ενώ λίγο καιρό μετά ήρθε και η τηλεοπτική πρόταση για να επιστρέψεις, αφενός στην τηλεόραση αφετέρου στην Ελλάδα. Και έκανες βουτιά στα βαθιά.

Να σου πω την αλήθεια, αν καθόμουν και το ανέλυα πολύ, μπορεί και να μην γυρνούσα. Αν δεν ήταν το Σαββατοκύριακο το Τι λες τώρα!, νομίζω πως δύσκολα θα έλεγα το «ναι».

Με το μωρό 4 μηνών, δεν μπορούσα να αντέξω τους ρυθμούς, που έχει το καθημερινό. Αλλά όλα κάπως κούμπωσαν. Είναι και η Κατερίνα Καραβάτου που της έχω εμπιστοσύνη.

Εκείνη μου έκανε πρώτα την πρόταση και μετά με πήρε το Mega. Ουσιαστικά ο Στέλιος ήταν εκείνος που με παρότρυνε.

Μου είπε: «Είναι μια πολύ ωραία συνθήκη και αν πεις όχι μπορεί να το μετανιώσεις μετά.» Ήταν σημαντικό για εμένα που μου είπε πως θα με στηρίξει αν θελήσω να δεχτώ την πρόταση.

Πώς είναι να δουλεύεις ξανά με την Κατερίνα δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη συνάντησή σας στο Κους Κους;

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Με την Κατερίνα όλα αυτά τα χρόνια είχαμε κρατήσει επαφές. Δεν ήμασταν κολλητές αλλά υπάρχει ένας σεβασμός ανάμεσά μας.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια που με βλέπει καλά, είναι πολύ χαρούμενη και μου το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Έχουμε μια σχέση ουσιαστική και αυτή την σπουδαία συνεννόηση, όπου δεν χρειάζεται να λες και πολλά.

https://www.newsit.gr/

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:LIFE