Μακάβρια εξέλιξη στο Παλαιό Φάληρο: Βόλτες με το νεκρό κορίτσι έκανε η μητέρα του – Το είχε μέσα σε καρότσι

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Μια συγκλονιστική και μακάβρια εξέλιξη φέρεται να έχει η υπόθεση του νεκρού παιδιού στο Παλαιό Φάληρο, με τη μητέρα του να περιφέρει το κοριτσάκι νεκρό στο δρόμο.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στρέφονται σε μια φωτογραφία-ντοκουμέντο που δείχνει μια γυναίκα να σπρώχνει ένα καρότσι σε κατάμεστους δρόμους της Αθήνας.

Σύμφωνα με το Mega, αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα της μικρής και το παιδί που διακρίνεται στο καρότσι, το κοριτσάκι που ξεβράστηκε νεκρό στην παραλία Εδέμ.

image 161

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε ότι το παιδί ήταν νεκρό στο καρότσι και πως η μητέρα του έκανε βόλτες μαζί του, μπαίνοντας σε λεωφορεία, βλέποντας βιτρίνες μαγαζιών κτλ.

Στη συνέχεια, φέρεται να άφησε το καρότσι με το παιδί της νεκρό, ώστε να μην την αντιληφθεί κάποιος και να εξαφανίστηκε.

πηγή newsbeast.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *