Λογαριασμός ρεύματος: Τον άνοιξε και είδε αυτή τη χρέωση για ένα σπίτι μόλις 25 τετραγωνικών μέτρων

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 μήνες ago Add a Comment
Updated 2022/06/10 at 11:50 ΠΜ
2 Min Read

Ο λογαριασμός ρεύματος που έλαβε στο Αγρίνιο, τον έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Από τα 85 ευρώ που πλήρωσε την τελευταία φορά, τώρα καλείται να βρει πάνω από 6.500 €…

Γίνεται ένα σπίτι 25 τ.μ. με 3 ηλεκτρικές συσκευές να «κάψει» περίπου 14.000 κιλοβατώρες σε δύο μήνες; Σύμφωνα με τον πάροχο γίνεται! Ο κ. Γιώργος, όπως λέει, κόντεψε να πάθει… έμφραγμα με τον τελευταίο λογαριασμό ρεύματος που του ήρθε, καθώς του χρεώθηκε το υπέρογκο ποσό των 6.508 ευρώ!

Χωρίς να έχει προηγούμενα χρέη και με τον προηγούμενο λογαριασμό των 85 ευρώ να έχει εξοφληθεί, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι θα έχει να αντιμετωπίσει μία τέτοια οφειλή, παρά τις όποιες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά τον λογαριασμό των 6.508 ευρώ, του ήρθε νέος λογαριασμός (με ημερομηνία έκδοσης 31/5/22), ο οποίος δείχνει οφειλή 6.518 ευρώ.

Ο κ. Γιώργος μένει σε δώμα 25 τ.μ., το οποίο διαθέτει ένα ψυγείο, μία τηλεόραση κι έναν ηλιακό θερμοσίφωνα. Πίστεψε αρχικά πως έγινε λάθος. Όταν, όμως, απευθύνθηκε στα κεντρικά της εταιρείας στο Αγρίνιο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, τον αντιμετώπισαν με αγένεια και του είπαν: «Εμείς δε μπορούμε να σας βοηθήσουμε – καταγράψτε εσείς την κατανάλωση στο ρολόι σας».

Ο κ. Γιώργος απευθύνθηκε επίσης στα κεντρικά της εταιρείας, απ’ όπου αναμένει απάντηση, την ίδια ώρα που καλείται να πληρώσει το ποσό των 6.518 ευρώ μέχρι τις 24 του Ιουνίου. Δείτε τον παλιό και το νέο λογαριασμό του ρεύματος που δημοσιεύει το agriniovoice.gr…

dei1 dei2

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content