Ο άνδρας μπήκε στο πρακτορείο στην Λιβαδειά και με την απειλή πλαστικού παιδικού πιστολιού, απέσπασε από υπάλληλο, το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.

Ένας άνδρας διέπραξε ληστεία σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά χρησιμοποιώντας… πλαστικό πιστόλι.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (3/9).

Αναλυτικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία, η οποία διαπράχθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου, σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. περιοχής της Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Λιβαδειά και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ο συλληφθείς, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο πρακτορείο και με την απειλή πλαστικού παιδικού πιστολιού, απέσπασε από υπάλληλο του πρακτορείου, το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, προερχόμενο από τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Το κλεμμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του, ενώ στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και η μάσκα που φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας.

Επίσης, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε τμήμα του πλαστικού πιστολιού, που βρέθηκε σπασμένο στη διαδρομή διαφυγής του συλληφθέντα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like