Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...


ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΑΡΚΟ: Συμβολικές καταλήψεις στα γραφεία της διοίκησης σε Αθήνας και Λάρυμνα – ΦΩΤΟ

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της διοίκησης της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα έχει προχωρήσει το Σωματείο Εργαζομένων και συνδικαλιστές, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται η κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης στο εργοστάσιο της Λάρυμνας που ξεκίνησε χτες. Ο ειδικός εκκαθαριστής ενημέρωσε τη διοίκηση του εργοστασίου ότι θα προχωρήσει σε μείωση του προσωπικού, προκειμένου να μειωθεί ακόμη περισσότερο το μισθολογικό κόστος της εταιρείας.

Με υπηρεσιακό σημείωμα, ζήτησε από τους τμηματάρχες του εργοστασίου της Λάρυμνας να του προσδιορίσουν τον ακριβή αριθμό εργαζομένων που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του εργοστασίου, κάτω από τις σημερινές συνθήκες, όπου η λειτουργία του εργοστασίου – με ευθύνη των αντεργατικών μεθοδεύσεων της κυβέρνησης – δεν ξεπερνά το 20% των δυνατοτήτων του.

Από τη σημερινή κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα

Με πληροφορίες 902.gr

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

LIFE

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών επισημοποίησαν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Featured

Σίγουρα εκεί ψηλά θα φοράει το μπλε μαντήλι, που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζω

TOP STORIES

Ιδιαίτερα τυχερή στάθηκε το βράδυ της Κυριακής η περιοχή μας στην κλήρωση του 2351 του ΤΖΌΚΕΡ.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.