Λάρισα: Στην αντεπίθεση πατέρας και γιος που κατηγορήθηκαν ότι έβαλαν πιτ μπουλ να επιτεθεί σε τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ!

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση, οι δύο καταγγελλόμενοι από εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ ότι επέτρεψαν σε σκυλιά να τους επιτεθούν την ώρα που πήγαν στο σπίτι τους να προχωρήσουν σε διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, διαψεύδουν το συμβάν και προαναγγέλλουν μηνύσεις.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Ενημερωθήκαμε σήμερα από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για συμβάν δήθεν γενόμενο την 06-04-2020, ημέρα Δευτέρα, στην περιοχή των Φαρσάλων Λαρίσης, και ειδικότερα στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο Φαρσάλων.

Εκπροσωπώντας το Δικηγορικό μας Γραφείο τους δύο αναφερόμενους, δηλώνουμε ρητώς πως ουδέποτε έλαβε χώρα το αναφερόμενο συμβάν και ουδεμία σχέση έχουν τα καταγγελλόμενα σε βάρος τους, ενώ δε, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και τα ακριβή πραγματικά περιστατικά.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, οι εντολείς μου προτίθενται να προβούν και υποβάλλουν σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά των άνω τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και κατά παντός υπευθύνου, επίσης και κατά του Προέδρου/εκπροσώπου των τεχνικών, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός τους.

Είναι αδιανότητο σε μια εποχή που ο παγκόσμιος ιστός μας δοκιμάζεται, να λαμβάνουν χώρα απόπειρες αποκοπής του ρεύματος σε ιδιώτες, οι οποίοι είχαν ήδη προβεί σε ρύθμιση και τακτοποίηση των όποιων οφειλών τους.

Πηγή: onlarissa.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *