Κάποιοι συμπολίτες μας βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, ζουν σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης, καλό θα ήταν -όσοι μπορούμε τουλάχιστον- να τους δώσουμε μια χείρα βοηθείας.

Το κίνημα αλληλεγγύης “Οι Τοίχοι της Καλοσύνης” ή “Κρεμάστρες της Καλοσύνης” συνεχίζει να εξαπλώνεται και την φετινή χρονιά σε όλη την Ελλάδα. Οι πολίτες μπορούν να αφήσουν ρούχα και τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε την δράση πέρυσι στην Λαμία -Γιάννης Σιμόπουλος– μίλησε στο Lamianow καλώντας τους συμπολίτες μας κάθε φορά που μπορούν, αλλά κυρίως αυτή την περίοδο των Άγιων ημερών, να γεμίσουν τις κρεμάστρες της καλοσύνης με ότι δεν τους χρησιμεύει και μπορεί για κάποιους άλλους να είναι πολύτιμο.
Κρεμάστρες “στήνονται” συνεχώς στην Λαμία και τις γύρω περιοχές.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.





























για τους κουλοχεριδες του ΟΠΑΠ που ανοιγουν και στην πολη μας και που θα κλεισουν σπιτια, δεν θα γραψει κανεις κατι ?
ολοι διαφημιση περιμενετε?