Μια μεγάλη παρέα ανθρώπων, μια μεγάλη λαχτάρα για προσφορά και μια ασταμάτητη διάθεση για βοήθεια στον συνάνθρωπο, κάνουν και φέτος το θαύμα τους! Από το πρωί σήμερα, μέχρι και τις 8 το βράδυ, το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, μας περιμένει όλους στο ξενοδοχείο Σαμαράς, με χίλιες δυο προτάσεις για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, στεφάνια, άγγελοι και χιονάνθρωποι, δεντράκια και διακοσμητικά, χειροποίητες λιχουδιές, καλοφτιαγμένα γλυκά και ποτά, εργόχειρα και πολλές πολλές προτάσεις για κάθε βαλάντιο, και κάθε σπίτι.

Στις 4 μμ ο Αγιος Βασίλης θα δώσει τη δική του χριστουγεννιάτικη νότα στη γιορτή, χαρίζοντας αγάπη και δώρα στα παιδιά ενώ η τόμπολα καθιερωμένη ποια ενότητα έχει τη δική της γωνιά.

Το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών και φέτος μας προσκαλεί όλους, να πάρουμε μέρος στο μπαζάρ για να βοηθήσουμε όλοι μαζί, ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Ένα Χριστουγεννιάτικο θαύμα αγάπης λοιπόν, μας περιμένει όλους σήμερα στο ξενοδοχείο Σαμαράς.

Και εμείς ήμασταν εκεί, για το ζήσουμε έστω και λίγο και για να σας μεταφέρουμε εικόνες, χρώματα αλλά και χαμόγελα από τους επισκέπτες και τους διοργανωτές.

Στο μικρόφωνο του Lamianow η κ. Λένα Λιγνού, μία από τις κυρίες που με πολύ μεράκι κατασκευάζουν τα είδη που παρουσιάζονται στο σημερινό μπαζάρ.

 

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured