Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πρότεινε η “Κοινωνική Συμμαχία” του Γιώργου Κοτρωνιά μέσω του δημοτικού συμβούλου Τάκη Συλεούνη, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στην περιφέρεια μας και ειδικότερα την υποβάθμιση στον Νομο Φθιώτιδας. Όπως αναφέρει η “Κοινωνική Συμμαχία” στην ανακοίνωση που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, καλεί τον Δήμαρχο κ Σταυρογιαννη να συγκαλέσει άμεσα τους φορείς τις πόλης για ενημέρωση, και ορισμό της ημερομηνίας του συλλαλητηρίου.

Η ανακοίνωση
“Στο δημοτικό συμβούλιο της 22 Οκτωβρίου προτείναμε ως συνδυασμός και λάβαμε την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου να οργανώσουμε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για ολα όσα διαδραματίζονται στην περιφέρεια μας και ειδικότερα την υποβάθμιση στον Νομο Φθιώτιδας σε συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης , Περιφέρεια, Εργατικό Κέντρο, Επιμελητήριο, Εμπορικό Σύλλογο, ΤΕΕ ΟΛΜΕ τον σύλλογο φοιτητών ΤΕΙ, Συλλόγους, κλπ.  Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας μας πρέπει να βρεθεί η κυβέρνηση που δια του υπουργού παιδιας κ Γαβρογλου εξελίσσεται σε ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τουλάχιστον για τον Νομο μας. Καλούμε τον Δήμαρχο κ Σταυρογιαννη να συγκαλέσει άμεσα τους φορείς τις πόλης για ενημέρωση, και ορισμό της ημερομηνίας του συλλαλητηρίου.

Τάκης Συλεούνης”

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

5 Comments

  1. Δεν πρεπει να ξαναεκλεγει κανενας

  2. Μπραβο τακη….μια χαρα τα λες…..ξηλωμα θελουν…να πανε σπιτια τους…..

  3. Αν γίνει οι 1οι που πρέπει να βγουν στη σέντρα είναι βουλευτές και πολικοί των τελευταίων 20 ετών……Πιστεύω είναι άκαιρο και προσπάθεια μόνο για εντυπωσιαμό

  4. Ποιος φταιει αραγε;;

  5. Οτι να ναι……….ΤΑΚΗ 16 χρονια τι έκανες

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like