Στο κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στη Λαμία βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η υφυπουργός  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της είχε συναντήσεις με βουλευτές του νομού, τον Περιφερειάρχη Στερεάς τον Δήμαρχο Λαμιέων αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ο οποίος ήταν επίσης παρών.

Ρεπορταζ: Νίκος Μωκος

Η Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Δρακάκη για την κατάσταση που επικρατεί τα ζητήματα που  αντιμετωπίζει η δομή, ενώ προτάθηκαν και λύσεις με γνώμονα πάντα την εξωστρέφεια.

Συν τις άλλοις η κ. Μιχαηλίδου αναφέρθηκε  στο νομοσχέδιο για τις υιοθεσίες τονίζοντας πως στόχος της Κυβέρνησης είναι η αποιδρυματοποίηση προκειμένου να στηριχθεί ο θεσμός της υιοθεσίας αλλά και της αναδοχής.

Καταλήγοντας εκανε λόγο και για το  επίδομα γέννησης που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή την Τρίτη, τόνισε πως είναι μία αρχή για τη λύση του δημογραφικού προβλήματος μαζί με τα υπόλοιπα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τις νέες οικογένειες.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Υφυπουργού

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Λαμία η κα Μιχαηλίδου επισκέφτηκε και τη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας.

1 Comment

  1. Μήπως η Δόμνα, σε συνεργασία με τον Χρήστο, θέλει να φέρει στο Ορφανοτροφείο Αρρένων τίποτα ασυνόδευτα παιδιά, παρανόμως εισελθόντων στην χώρα μας?
    Όταν έρχεται κάποιος Κυβερνητικός η τοπική κουστωδία ΠΑΡΩΝ…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

TOP STORIES

“Πέφτουν” 1.300.000€ για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας Σπερχειάδας – Υπάτης και διευθέτησης του ποταμού Ίναχου

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής ...