Στο πνεύμα του ανοιχτού διαλόγου που διατηρεί ο Δήμος Λαμιέων με την κοινωνία, καλούμε όλους τους δημότες να σχεδιάσουν και να μας προτείνουν τη δική τους αγαπημένη διαδρομή μέσα στην πόλη, τον αγαπημένο τους περίπατο και όλοι μαζί να διαμορφώσουμε, να ομορφύνουμε και να απολαύσουμε τις «Δικές μας διαδρομές…!»

Στον απόηχο των περιορισμών των πολιτών λόγω  της πανδημίας του κορονοϊού και με δεδομένο ότι όλοι σχεδόν βάλαμε στην καθημερινότητα μας τρόπους άθλησης, όπως το περπάτημα και το ποδήλατο, επιλέγοντας  γνωστές ή λιγότερο γνωστές διαδρομές, ο Δήμος Λαμιέων ξεκινά μια προσπάθεια να εντοπίσει και να καταγράψει όλες αυτές τις διαδρομές, δημοφιλείς ή μη, έτσι ώστε να αναδείξει τα σημεία τους, να τις βελτιώσει και να τις αποδώσει στους πολίτες.

Ο κάθε ένας από εσάς έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει τη δική του αγαπημένη διαδρομή, τη διαδρομή που γνώρισε, ακολουθούσε και αγάπησε περισσότερο μέσα στην πόλη, στο διαδραστικό χάρτη (http://195.181.247.9/diadromes/) που υπάρχει στην Ιστοσελίδα του Δήμου www.lamia.gr .

Οι διαδρομές που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα προκριθούν στις προτάσεις του Δήμου για παρεμβάσεις αναβάθμισης με στόχο την άμεση απόδοσή τους στους πολίτες.

Ο διαδραστικός αυτός χάρτης αποτελεί ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη του ανοιχτού διαλόγου που συντηρούμε με την κοινωνία και μία ακόμη ευκαιρία να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των πολιτών, να ανακαλύψουμε τις μεγάλες και μικρές ομορφιές της πόλης μας, να ζήσουμε και να απολαύσουμε κάθε γωνιά της.

https://www.lamia.gr/el/nea_deltia/oi-dikes-mas-diadromes?fbclid=IwAR0JWjdwyBnVLOfoHEs3lOTIwAA4vUgZvpnGpwe-N0uUcXpFha_UkiS4Ru4

https://www.facebook.com/DimosLamiewn/photos/a.1186656188026180/4321263747898726

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

2 Comments

 1. Δεν σταματάτε το δούλεμα?
  Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι γύφτους και πρεζόνια….κοιτάξτε να καθαρίσετε πρώτα τη πόλη από τη παραβατικότητα και μετά ελάτε να συζητήσουμε για τις αγαπημένες μας διαδρομές…
  Γιατί τώρα τι να πούμε?
  Για το κέντρο της Λαμίας?
  Για τα γραφικά σοκάκια που αντί να τα αναδείξουν τα άφησαν να γίνουν άνδρα παρανομίας και τελικά μέρος αυτών τα κατεδάφισαν?
  Για τον ποδηλατόδρομο που η προστατευόμενη ομάδα κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα κι όχι μόνο παρενοχλεί και κλέβει συχνά πυκνά τους περιπατητές αλλά ξαπλώνει και φαρδιά πλατιά στα πεζοδρόμια χωρίς να ενοχλείτε από κανέναν?
  Για τη περιοχή του Μετρό ?

  Τη Λαμία την καταντήσατε ένα απέραντο τσαντίρι…
  Αφιλόξενη, εχθρική, άσχημη και επικίνδυνη ακόμα και για εμάς που την αγαπάμε και είμαστε κομμάτι της από τη γέννησή μας…

  Όσο όλοι αυτοί γυρνάνε δίχως τιμωρία τα ίδια θα κάνουν όσες διαδρομές κι αν προτείνουμε…
  Όλα τ΄άλλα είναι να ΄χαμε να λέγαμε και στάχτη στα μάτια όσων ηλιθίων απέμειναν…

 2. Οι πολίτες, οι Σύλλογοι έχουν δείξει το δρόμο. Αν έχετε διάθεση υλοποιήστετες. Αν όχι, αγοράστε καμία καρέκλα ακόμη να σας κάνει και μασάζ.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like