Συγκέντρωση και πορεία έξω από τις φυλακές Δομοκού πραγματοποιούν αυτή την ώρα αντιεξουσιαστές, σε ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας.
Οι νεαροί έφτασαν με δύο λεωφορεία στο σωφρονιστικό κατάστημα, έστησαν μικροφωνική εγκατάσταση έβαλαν μουσική και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των απεργών πείνας που κρατούνται στο συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα της χώρας.
Υπενθυμίζεται πως στον Δομοκό απεργία πείνας κάνουν Αντώνης Σταμπούλος, Τάσος Θεοφίλου, Φοίβος Χαρίσης, Αργύρης Ντάλιος, Γεώργιος Σοφιανίδης και Γιώργος Καραγιαννίδης μαζί με τους Δημήτρη Κουφοντίνα, Κώστα Γουρνά και Νίκο Μαζιώτη.
Έξω από τη φυλακή βρίσκεται και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, χωρίς να έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής να παρέμβει.
Πηγή: lamiastar.gr













Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια3








Δημοσκόπηση Interview για το Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Εξελέγη αλλά δεν πείθει η Ρένα Δούρου2 σχόλια15






