Οι γκαζιές δεν είχαν καλά αποτελέσματα για κάποιους δικυκλιστές το βράδυ της Τετάρτης στην συμβολή των οδών Μετεώρων και Κραββαρίτου στην Λαμία.  Νεαροί που βρέθηκαν στο σημείο (στην Πλατεία της Νέας Άμπλιανης) το παράκαναν δημιουργώντας αρκετό θόρυβο από τις… γκαζιές τους και κυρίως από τις sport εξατμίσεις που φέρουν τα μηχανάκια τους.
Λίγη ώρα μετά, και προφανώς μετά από κλήση που δέχτηκε, η ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε εκεί προκειμένου να διαπιστώσει τι μέλλει γενέσθαι. Αφού βεβαίωσε κάποιες παραβάσεις και έκανε συστάσεις στους “γκαζιάρηδες” να μην το επαναλάβουν, αποχώρησε.

Στο σημείο βρίσκονταν όπως και κάθε βράδυ αρκετοί νέοι και νέες οι οποίοι ήταν θεατές του όλου συμβάντος.

Υπενθυμίζουμε πως οι ώρες κοινής ησυχίας κατά τη χειμερινή περίοδο είναι από τις 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου. Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Όταν από μικρή ηλικία στην Οικογένεια η το Σχολείο δεν μαθαίνουν τον σεβασμό στον συνάνθρωπο τους, πότε θα το μάθουν, από την κλήση της ΕΛ.ΑΣ η το χειρότερο όταν πάνε νοσοκομείο η νεκροταφείο?

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like