Γυμναστική για να περνάμε καλύτερα στην… καραντίνα

Αν, λοιπόν, νιώθετε την ανάγκη να εκτονωθείτε, να κινηθείτε και να γυμναστείτε, η λύση είναι η γυμναστική στο σπίτι! Ασκήσεις που βοηθούν να τονώσουμε το σώμα αλλά και να καταπολεμήσουμε το αρνητικό συναίσθημα του εγκλεισμού.

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία  με την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής  Ν. Φθιώτιδας και με την ευγενική  προσφορά  καθηγητών του ΤΕΦΑΑ  Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας,  παρουσιάζει ένα   πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι  απευθυνόμενο σε όλους,  προκειμένου να  διατηρούμε το σώμα μας  υγιές  και σε καλή κατάσταση.

Τίτλος του «Η κίνηση  είναι ζωή και η ζωή συνεχίζεται !» και είναι διαθέσιμο σε όλους, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.lamia.gr

“Μας ήταν στενάχωρο που κλείσαμε λόγω των μέτρων τους αθλητικούς χώρους. Όμως τώρα υπάρχει η δυνατότητα σε όλους να αθληθούν στο σπίτι, στο μπαλκόνι, στην αυλή τους, με ένα πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί γυμναστές και καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ώστε όλοι να μπορούν να το εφαρμόσουν με ασφάλεια, από τον χώρο τους” δήλωσε μεταξύ άλλων στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τοπικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Φώσκολος.

[embeddoc url=”https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2020/04/programma_askisi.pdf” download=”all”]

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Λαμία ο Θ. Εξαδάκτυλος: “Όλοι θα συναντηθούμε με τον ιό –  όσοι φοβούνται τα εμβόλια να εξειδικεύσουν τον φόβο” – (Φωτό-Βίντεο)

Επίσκεψη στην πόλη της Λαμίας πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού ...