Με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή συνεχίζεται η εκδήλωση για την οστεοπόρωση, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (οδός Λεωνίδου 9-11). Το ευαισθητοποιημένο κοινό της Λαμίας την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μέτρησης ελέγχου οστικής πυκνότητας.

Η σημαντική εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας και του ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.Π.Ε.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου από 9:00 έως 12:30 με δωρεάν μέτρηση ελέγχου οστικής πυκνότητας και ενημέρωση για το σοβαρό θέμα της οστεοπόρωσης με την εξής δομή:

-«Τα νεότερα δεδομένα από την οστεοπόρωση», Γκούζιας Γεώργιος, Ορθοπαιδικός

-«Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στη Ελλάδα» Μέμη Τσεκούρα, Πρόεδρος Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα

-Χαιρετισμός από την Ειδική Γενική Ιατρό και πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου

-Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη

-«Η σημασία της συνεργασίας γιατρών, φαρμακοποιών και συλλόγων ασθενών για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας», Φαρμακοποιός, εκπρόσωπος ΔΣ ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like