Την αγωνία του για την κατάσταση που επικρατεί στον κόμβο της Μεγάλης Βρύσης στο σημείο του ΟΑΕΔ εκφράζει -εύλογα- αναγνώστης μας ο οποίος αναφέρει πως σύντομα θα γίνει ατύχημα αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα στο σημείο.

Διαβάστε την σχετική καταγγελία και δείτε τις εικόνες που μας απέστειλε

“Κόμβος Μεγάλης Βρύσης, ΟΑΕΔ. Χωρίς διαβάσεις… Ο σκουπιδοτενεκές κλείνει το πεζοδρόμιο που περνάνε παιδιά κάθε μέρα και σύντομα θα γίνει ατύχημα αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα και γίνουν τα αντίστοιχα έργα αφού τα παιδιά χρειάζεται να περπατήσουν μέσα στο δρόμο ώστε να αποφύγουν μέχρι και τον κάδο που τοποθετήθηκε στο σημείο. Κύριοι πρώτα γίνονται οι διαβάσεις, μπαίνουν τα φανάρια και στην συνέχεια παραδίδονται οι δρόμοι. Ίδια κατάσταση και στον κόμβο στα Εργατικά. Περνάνε παιδιά απέναντι για να πάνε στο σχολείο. Τα πεζοδρόμια θα γίνουν αλλά μέχρι τότε τι γίνεται”; αναφέρει αναγνώστης της σελίδας μας στην σχετική καταγγελία που μας απέστειλε.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

4 Comments

 1. Γιατι κ να ειχε θα σταματουσαν;;;;;οι λαμιωτες τις εχουν γραμμενες τις διαβασεις!

 2. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.
  Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΛΑΘΟΣ.
  ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

  Υ.Γ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΚΥΝΔΙΝΟΣ.

 3. Δρόμος με την περισσότερη κίνηση στη Λαμία.Ο κόσμος περπατάει μέσα στο δρόμο εδω και χρόνια χωρίς πεζοδρόμια κ φωτισμό. Τα αυτοκίνητα κ ειδικά τα βαρέα να τρέχουν ενώ υπάρχει όριο ταχύτητας 50 κ οι υπεύθυνοι να μην ασχολούνται καθόλου. Τα έργα συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς και πολλοί προχειρότητα και όλα καλά……

 4. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ……ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ ( ΟΑΕΔ…ΣΧΟΛΕΙΑ ) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ……ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ …….ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ…..!!!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like