Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...


ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Λαμιώτης συνταξιούχος μήνυσε τράπεζα για παράνομη μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων! [έγγραφο-video]

Πολλοί δανειολήπτες κατακλύζονται καθημερινά από επιστολές τραπεζικών ιδρυμάτων περί μεταβίβασης προσωπικών τους δεδομένων σε ξένες εταιρίες ειδικού σκοπού  ή άλλων funds.

Μία τέτοια επιστολή έλαβε και  Λαμιώτης συνταξιούχος ο οποίος προέβη σε μηνυτήρια αναφορά στον κ. Εισαγγελέα Λαμίας για να διερευνηθεί το παράνομο της μεταβίβασης των προσωπικών του δεδομένων σε Τρίτη εταιρεία ειδικού σκοπού με έδρα το εξωτερικό , επικαλούμενος το άρθρο 38 του νέου Νόμου 4624/2019 , αφού όπως εκθέτει γνωστή τράπεζα θεωρεί ότι παραβίασε τα προσωπικά του δεδομένα μεταβιβάζοντάς τα σε Τρίτη αποδέκτρια , επιχειρώντας  επεξεργασία και συλλογή αυτών χωρίς καμία ενημέρωση ή συγκατάθεσή του.

Η Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Νάντια Β. Γώγουλου που τον εκπροσωπεί δήλωσε στο Lamianow ότι ο εντολέας της κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα με βάση το Νόμο  4624/2019 ώστε να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες οι εκ του Νόμου υπαίτιοι μετά από έρευνα του κ. Εισαγγελέα Λαμίας.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

Featured

Σίγουρα εκεί ψηλά θα φοράει το μπλε μαντήλι, που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζω

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

ΕΛΛΑΔΑ

Μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε τα ξημερώματα στην Πτολεμαΐδα όταν η 33χρονη Παναγιώτα Τσαούση, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της χωρίς τις αισθήσεις της....

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.