Μια ακόμη καταγγελία από συμπολίτη μας έφτασε στο mail του LamiaNOW.


Διαβάστε σχετικά
“Όλα τα ατυχήματα γίνονται από τα λάθη και την απροσεξία των οδηγών. Τι γίνεται όμως αν τα ατυχήματα οφείλονται και στην κακοτεχνία. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το γνωστό δρόμο που βγαίνει στην περιφερειακό. Χθες έγινε μια σύγκρουση οχημάτων και φυσικά έφταιγε ο οδηγός που κατέβαινε το δρόμο και ήθελε να στρίψει προ τα κάτω στον περιφερειακό.
‘Έτσι όπως έχει φτιαχτεί όμως, οι οδηγοί που πάνε να περάσουν απο την κάτω λωρίδα για να μπουν στο περιφερειακό με κατεύθυνση προς την Καρπενησίου, δεν έχουν καθόλου ορατότητα ΕΝΩ πολλοί ειναι οι οδηγοί που τη χρησιμοποιούν και ως άνοδο (άλλο έγκλημα αυτό).  Οι πιο πολλοί πάνε από την πάνω λωρίδα που είναι για την άνοδο του περιφερειακού και στρίβουν από εκεί προς τα κάτω γιατί έχει ορατότητα. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΕΟΣ.
Αγανακτισμένος”


Για επισημάνσεις, καταγγελίες, σχόλια και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι πρέπει να δημοσιευτεί στείλτε μας e-mail στο lamianow.gr@gmail.com, βρείτε μας στο facebook στο facebook.com/lamianow -και αποστείλετε μας μήνυμα- ή επικοινωνήστε στο 22310-36843, 698-597-3534. 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like