Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνει σιγά-σιγά η Λαμία φορώντας τα γιορτινά της. Τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων έχουν ξεχυθεί στους δρόμους προκειμένου να στολίσουν ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Σε μια καθημερινότητα όπου η πανδημία έχει -και πάλι- σχεδόν αποδιοργανώσει τους πάντες και τα πάντα, με τον φόβο της επόμενης ημέρας να ελλοχεύει μιας και η εκτίναξη των κρουσμάτων ανησυχεί, ο στολισμός της Λαμίας μας, μας βγάζει από το καθημερινό “ρουτινιάρικο” και αγχωμένο mood βάζοντας μας στο μυαλό μια διαφορετική εικόνα. Μια γιορτινή εικόνα η οποία και φέτος θα εντυπωσιάσει. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες ο στολισμός φέτος αναμένεται διπλά εντυπωσιακός από πέρυσι.

Για την ώρα χιλιάδες λαμπιόνια έχουν τοποθετηθεί στις κεντρικές οδούς της πόλης ενώ το επόμενο διάστημα το σύνολο της Λαμίας αλλά και οι δημοτικές κοινότητες θα στολιστούν υπέρ του δέοντος για τα Χριστούγεννα που όλοι περιμένουμε.

Το απόγευμα της Πέμπτης συνεργεία του Δήμου Λαμιέων τοποθέτησαν χιλιάδες λαμπιόνια στην Οδό Διάκου.

Δείτε εικόνες

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Το έχω ξαναπεί, τα βασικά για τα χριστιανικά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, έχουν δρομολογηθεί? Δηλαδή μεγάλη φάτνη, με όλα τις φιγούρες σε Κ. Πλατεία? Μεγάλο φυσικό έλατο & όχι ΠΛΑΣΤΙΚΟ? Χριστουγεννιάτικα στολίδια (αστέρια, άγγελοι,καραβάκι, κ.λ.π) & όχι κουτιά, παράγκες, ΜΠΑΛΕΣ?
    Δεν νομίζω, μακάρι όμως.
    Όπως κάθε χρόνο, ο βασικός στολισμός, τα λαμπάκια…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like