Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε η μεγάλη δράση πόλης του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λαμίας στην Πλ.Ελευθερίας. Τα παιδιά της πόλης μας με την βοήθεια και την καθοδήγηση μικρών και μεγάλων προσκόπων έπαιξαν για περισσότερες από δυο ώρες διασκεδαστικά παιχνίδια με απλά-καθημερινά υλικά, το παιχνίδι άλλωστε θέλει μόνο φαντασία.

Οι μικρότεροι συμμετέχοντες ζωγράφισαν αρκετά μέτρα χαρτιού με όμορφα ζωηρά χρώματα. Οι ανιχνευτές μας έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από ενήλικες στην συμπλήρωση ερωτηματολογίου σχετικά με τον προσκοπισμό.

Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν για εμάς η επαφή μας με παλαιούς προσκόπους της πόλης μας με την υπόσχεση από μέρους μας ότι σύντομα θα τους καλέσουμε για να μεταδώσουν στους νεότερους τις εμπειρίες τους. Οι αξίες του προσκοπισμού άλλωστε έχουν δοκιμαστεί στο πέρασμα των χρόνων διατηρώντας την ίδια δυναμική καθιστώντας τον το πολυπληθέστερο εθελοντικό κίνημα ανά τον κόσμο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Λαμίας και την αντιδήμαρχο κ.Βίβιαν Αργύρη για την παραχώρηση χρήσης του χώρου της πλατείας.

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

TOP STORIES

“Πέφτουν” 1.300.000€ για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας Σπερχειάδας – Υπάτης και διευθέτησης του ποταμού Ίναχου

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής ...