0

Στη συγκρότηση Επιτροπής για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού προχώρησε ο Δήμος Λαμιέων. Στην θέση του προέδρου ο δήμαρχος Θύμιος Καραϊσκος.

 

Η απόφαση του Δήμου Λαμιέων

Τη συγκρότηση Επιτροπής για την προετοιμασία του Δήμου και των Υπηρε-σιών του, σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων Κορωνοϊού.

Την Επιτροπή αποτελούν τα εξής μέλη :

1./ Ευθύμιος Καραΐσκος, Δήμαρχος, ως Πρόεδρος.

2/. Σωτήριος Κουτσοβέλης, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης, Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης και Εξυπηρέτησης πολιτών.

3.- Παναγιώτης Στασινός, Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, προστασίας Γ΄ Ηλικίας, προστασίας παιδικής ηλικίας, εποπτείας και λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών, ισότη-τας φύλων.

4.- Δημήτριος Τζούφλας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων, για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη, Κοινωνική Πολιτική, Κοινωνικές Δομές & Εθε-λοντισμό. Πρόεδρος του Δ.Σ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

5.- Ευσταθία Χριστοπούλου, Γενική Γραμματέας Δήμου Λαμιέων και

6.Ηλίας Ταντής, Ιατρός Εργασίας Δήμου Λαμιέων.

Η Επιτροπή θα συνεδριάζει έκτακτα και θα έχει την ευθύνη για την προετοιμασία του Δήμου και των Υπηρεσιών του, σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων Κορωνοιού, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, Γενικών Γραμματειών και της Περι-φέρειας Στερεάς Ελλάδας και λαμβάνοντας υπόψη τις κατευθύνσεις του Εθνικού Οργανι-σμού Δημόσιας Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Παράλληλα ορίζονται οι Διευθυντές του Δήμου ως πρόσωπα αναφοράς και υλο-ποίησης των αποφάσεων της Επιτροπής. Οι Διευθυντές θα αναθέτουν σχετικά καθήκοντα στους προϊσταμένους και αντίστοιχα οι τελευταίοι στους υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Η Ford καλεί τους gamers να σχεδιάσουν μαζί το απόλυτο εικονικό αγωνιστικό!

Previous article

Επιδειξίας αυτοϊκανοποιούνταν παρακολουθώντας μαθήτριες!

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like