Μετά από σχεδόν δύο μήνες καραντίνας, οι έμποροι της Λαμίας ανέβασαν σήμερα ξανά τα ρολά τους και ένιωσαν πως επιστρέφουν ξανά στη ζωή, δηλώνει στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow, o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης.

“Τα καταστήματα της πόλης μας έχουν λάβει όλα τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για τη μη διασπορά του ιού όμως θα πρέπει και οι καταναλωτές να δείχνουν σεβασμό στις οδηγίες, αφού δεν έλειψαν διαπληκτισμοί μεταξύ τους, για τις…μάσκες! Θα πρέπει όλοι ακολουθούν τις οδηγίες. Δεν είναι σωστό να μην κρατούν τη σειρά και να στριμώχνονται σε ένα κατάστημα, ή να αγγίζουν τα προϊόντα χωρίς να έχουν απολυμάνει τα χέρια τους ή να φορούν γάντια” τονίζει ο κ. Βλαχογιάννης.

Ακούστε τι αναφέρει σχετικά με τους διαπληκτισμούς ο Γιάννης Βλαχογιάννης

Όσον αφορά στην κίνηση σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων, ήταν μουδιασμένη και υποτονική σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου, με εξαίρεση τα καταστήματα καλλυντικών που είχαν την τιμητική τους.
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

1 Comment

  1. Εάν περιμένετε οι έμποροι να “λειτουργήσετε” έτσι χωρίς επαφές με τους πελάτες και σε απόσταση καλύτερα να μην τα ανοίγατε….κλείστε τα οριστικά ….

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like