Ελεύθεροι με απόρρητο περιοριστικό όρο έμειναν οι δύο 17χρονοι μαθητές που συνελήφθησαν πριν λίγα 24ωρα ως οι δράστες της ληστείας σε Προποτζίδικο στη Νότια πλευρά της πόλης αλλά και ενός μίνι-μάρκετ στην Άμπλιανη πριν από ένα μήνα περίπου.

Οι δύο ανήλικοι έχοντας στο πλευρό τους γονείς αλλά και τους δικηγόρους τους Δ. Κρούπη και Πάνου Φώσκολου απολογήθηκαν και παρουσιάστηκαν φανερά μετανιωμένοι για τις πράξεις τους. Ο Δημήτρης Κρούπης συνήγορος υπεράσπισης του φυσικού αυτουργού των δύο ληστειών (του μαθητή που κρατούσε το μαχαίρι) τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κατηγορούμενος ήταν έφηβος : “Πρώτα θα πρέπει να κοιτάμε την πρόληψη και μετά την τιμωρία στην εφηβική ηλικία…” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε τη δήλωση του Δημήτρη Κρούπη

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο παθόντες, σε ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΟ και “Μίνι Μάρκετ” συγχώρησαν τους νεαρούς και δεν το τραβήξουν περαιτέρω όπως σημείωσε στις δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του δεύτερου κατηγορούμενου Πάνος Φώσκολος.

Δείτε τη δήλωση του Παναγιώτη Φώσκολου

“Ο εντολέας έχει κατανοήσει τις συνέπειες των πράξεων του. Υπάρχουν και θετικά μηνύματα παρά το αρνητικό της υποθέσεως. Όταν οι παθόντες δείχνουν την ανθρωπιά που πρέπει να δείξουν και την συγχώρεση, όταν οι γονείς και οι συνήγοροι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων όπως και οι αρμόδιες αρχές αστυνομικές, δικαστικές, υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα ότι μπορούν οι νέοι να οδηγηθούν στην σωστή κατεύθυνση”.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in:Featured