Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τα Δικαστήρια της Λαμίας με…. άλλο μάτι. Τα γκρίζα κοστούμια, οι δικογραφίες, οι κατηγορούμενοι και όλα όσα συμβαίνουν στον ναό της Δικαιοσύνης τις καθημερινές, έδωσαν την θέση τους σε λουλούδια, χρώματα, νότες, και μουσικά όργανα.

Η εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων και ο Δικηγορικός Σύλλογος αγκαλιάστηκε με θέρμη από το κοινό που κατέκλισε τον χώρο απολαμβάνοντας μια υπέροχη μουσική πανδαισία υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Φιλαρμονικής Δημήτρη Μαντά ενώ στο τραγούδι έκλεψε την παράσταση ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αργυρίου.

Εκτός από δικαστές και δικηγόρους, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κκ. Συμεών, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Υποστράτηγος Γιώργος Κανέλλος, ο Διοικητής των ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός, ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Α/Δ Δημήτρης Φούρλας, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Α/Υ Γιώργος Μπράνης, εκπρόσωπος του Φρούραρχου Λαμίας, ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Φθιώτιδας Αρχιμανδρίτης π. Άγγελος Ανθόπουλος .

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like