Λαμία : Ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λάμπρου με αιχμές προς την παράταξη του Νίκου Σταυρογιάννη!

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 έτος ago
Updated 2021/04/28 at 8:26 ΜΜ
4 Min Read
Αριστερά ο Γιώργος Λάμπρου, δεξιά ο Νίκος Σταυρογιάννης

Μια ανεξαρτητοποίηση η οποία προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στην παράταξη του Νίκου Σταυρογιάννη “Πρόταση Ευθύνης” έσκασε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης. Ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου με επιστολή του, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης αφού όπως αναφέρει μεταξύ άλλων : “Το τελευταίο διάστημα, δεν μπορώ να συμπορευτώ με κεντρικές επιλογές της παράταξής μου,  όπως:H μη εκπροσώπηση της παράταξής μας, σήμερα 28/04/2021, στη πρόσκληση του Δήμου για το Rally Ακρόπολις…”

 

Διαβάστε σχετικά

Η Επιστολή ανεξαρτητοποίησης
του Δημοτικού Συμβούλου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

Λαμία, 28/04/2021

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβούλιου,
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας δηλώσω την βούλησή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την δημοτική παράταξη «Πρόταση Ευθύνης» με την οποία εκλέχθηκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Το τελευταίο διάστημα, δεν μπορώ να συμπορευτώ με κεντρικές επιλογές της παράταξής μου,  όπως:
H μη εκπροσώπηση της παράταξής μας, σήμερα 28/04/2021, στη πρόσκληση του Δήμου για το Rally Ακρόπολις.
Θέση μου είναι ότι η διοργάνωση του Rally Ακρόπολις, είναι ένα γεγονός και μια μοναδική ευκαιρία για το τόπο μας και για το Δήμο μας. Η ανάληψη της διοργάνωσης από το Δήμο και η επιτυχία της, αποτελεί  στοίχημα που πρέπει να μας ενώνει όλους, σε μία κοινή προσπάθεια. Αυτό δεν μπορεί να παρεμποδίζεται από τακτικές που, άσχετα με τις αιτίες που τις υπαγορεύουν, αποβαίνουν σε βάρος της τελικής προσπάθειας. Αντίθετα, οφείλουμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια του Δήμου Λαμιέων να φιλοξενήσει στην πόλη μας τον κορυφαίο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο.

Ένα άθλημα που υπηρέτησα για τρεις συνεχόμενες χρονιές έχοντας την ευθύνη, ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος, για τη λειτουργία του service park που φιλοξενήθηκε στην Π.Ε.Λ. Ταυτόχρονα, έχουμε την μοναδική ευκαιρία να ξαναζωντανέψουμε την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, έναν εμβληματικό χώρο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Λαμία και την αναπτυξιακή της προοπτική, που είχα την τιμή να υπηρετήσω ως πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι το καλό του τόπου μας πρέπει να είναι πάνω από παρατάξεις και σκοπιμότητες. Είναι χρέος όλων μας να υπηρετούμε τα συμφέροντα των δημοτών που μας εξέλεξαν
Εξάλλου, η επιλογή της παράταξής μου και του επικεφαλής της να υποστηρίξει μήνυση κατά των πρώην εργαζομένων συμβασιούχων της καθαριότητας του Δήμου, με βρίσκει αντίθετο και αυτό διότι ο χρόνος που πέρασε από τα  δυσάρεστα αυτά περιστατικά που οδήγησαν στην υποβολή της μήνυσης, είναι πάρα πολύ μεγάλος, έχουν αλλάξει οι καταστάσεις,  εργαζόμενοι έχουν μονιμοποιηθεί σε Δήμους και είναι υπερβολικό να στηριχθεί μία μήνυση κατά εργαζομένων που μπορεί να έχει συνέπειες και στην υπηρεσιακή τους κατάσταση.

Για τους λόγους αυτούς και σεβόμενος τις αρχές που υπηρέτησα και υπηρετώ από την αρχή της αυτοδιοικητικής μου πορείας και τη συνείδησή μου, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη «Πρόταση Ευθύνης» και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Θέλω να ευχαριστήσω  τον Νίκο Σταυρογιάννη, πρώην Δήμαρχο Λαμίας, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τη τιμή που μου έκανε και με όρισε αντιδήμαρχο καθώς και για τη συνεργασία που είχαμε. Πάντα θα τον τιμώ και θα τον σέβομαι και η απόφασή μου αυτή δεν θα επηρεάσει τα συναισθήματά μου για τον ίδιο και τους λοιπούς συναδέλφους που συμπορευτήκαμε.

Με τιμή

Γιώργος Λάμπρου
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content