Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Εφετείο Λαμίας για συγκέντρωση αλληλεγγύης

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/24 at 6:13 ΜΜ
1 Min Read
ektos efeteio lamias

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη έχει προγραμματιστεί στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έξω από το Εφετείο Λαμίας.

Η ανακοίνωση από την Αστυνομία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν αύριο Δευτέρα 25-07-2022, λόγω πραγματοποίησης συγκέντρωσης ατόμων έξωθεν του Εφετείου Λαμίας Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αύριο Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 το πρωί, λόγω πραγματοποίησης συγκέντρωσης – συνάθροισης ατόμων έξωθεν του Εφετείου Λαμίας.

Συγκεκριμένα, θα ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 10:00 έως περάτωσης της κινητοποίησης, (αποχώρησης συγκεντρωθέντων), επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά στη Λαμία, ήτοι από τη διασταύρωση Φούντα έως τον κόμβο Έκθεσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων για την είσοδο και έξοδο στην πόλη της Λαμίας, θα διεξάγεται μέσω των κόμβων Σερδάρη και Ξηριώτισσας. Τονίζεται ότι σε κάθε περίπτωση, παρακαλείστε όπως συμμορφώνεστε στα ανωτέρω, καθώς και στις υποδείξεις των τροχονόμων.

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content