Κώστας Μπαρούτας στο Lamianow.gr: “Εγώ δεν έχω υπογράψει καμία βεβαίωση – Η όποια πλημμέλεια βαρύνει το σωμάτειο “

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 έτος ago
Updated 2021/06/22 at 11:23 ΜΜ
1 Min Read

Σε συνομιλία που είχε το Lamianow.gr με το νομικό και πρώην πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής, Κώστα Μπαρούτα, μετά την ανακοίνωση – ακύρωση της υποψηφιότητας του από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ήταν κατηγορηματικός στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τονίζοντας πως δεν έχει καμία ευθύνη σε όλα όσα έχουν συμβεί και πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αλήθεια. Ταυτόχρονα σημειώνει πως όσα συνέβησαν είναι υπ’ ευθύνη του σωματείου ΑΟ Γλύφα.

 

“Εγώ δεν έχω συντάξει και υπογράψει από πλευράς μου καμία ψευδή βεβαίωση για την συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Επιφυλλάσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η όποια πλημμέλεια βαρύνει το σωμάτειο ο ΑΟ Γλύφα που χορήγησε την σχετική βεβαίωση”.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αύριο θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στο τι ακριβώς έχει συμβεί…

Βόμβα λίγο πριν τις εκλογές στην ΕΠΣ Φθιώτιδας – Ακύρωση υποψηφιότητας λόγω ψευδούς βεβαίωσης

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά: Ένα αθλητικό σωματείο εκδίδει βεβαίωση περί ιδιότητας μέλους του σε άτομο το οποίο στη συνέχεια υποβάλλει, βάσει αυτής της βεβαίωσης και ως προαπαιτούμενο, υποψηφιότητα σε εκλογική διαδικασία φορέα σχετικού με το σωματείο ως μέλος του. Όταν δε αποδεικνύεται η βεβαίωση ψευδής, ο υποψήφιος δηλώνει άγνοια σχετικά με τη μη ιδιότητα μέλους (την οποία άλλωστε αυτός πως θα μπορούσε να έχει πληροφορηθεί παρά μόνο από μία βεβαίωση σωματείου;) και αποδίδει ευθύνες στο ψεματούρικο σωματείο. Δηλαδή, ο υποψήφιος που έχει και την ιδιότητα του νομικού, αγνοεί πως δεν είναι μέλος του σωματείου (!!!) και γι’αυτό και δηλώνει υποψηφιότητα, γιατί νομίζει ο έρμος, εξαπατηθείς, ότι είναι μέλος. Όταν δε μαθαίνει από άλλους, κάποιους προφανώς κινούμενους από αγνά κίνητρα προς αποκατάσταση της αλήθειας, ότι δεν είναι μέλος, κάτι για το οποίο κάποιοι κακοί τον εξαπάτησαν και επαναλαμβάνω ο νομικός δεν το είχε καν υποψιασθεί, αμέσως υπόσχεται αποκάλυψη της αλήθειας. Εύγε σε όλους τους εμπλεκόμενους υπέρμαχους της τιμιότητας και της ηθικής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content