Υλικά
4 κολιοί των 300 γρ. περίπου o καθένας, καθαρισμένοι
αλάτι
Για τη σάλτσα μουστάρδας
2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
1½ κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
50 ml μουστάρδα πικάντικη
4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού (ή όσο λεμόνι μάς αρέσει)
1/8 κουτ. γλυκού μπούκοβο, καυτερό
2 κουτ. γλυκού μπούκοβο, γλυκό
70 ml ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C. Αλατίζουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε μέτριο ταψί. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε ομοιόμορφα τα ψάρια. Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα ψάρια, αλλά να μη στεγνώσουν.
Σερβίρουμε με δροσερή πράσινη σαλάτα με ελιές και πιπεριές τουρσί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.