Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ν. Φίλης θέτει θέμα ηγεσίας – «Η εκλογή Κασσελάκη αποτελεί εξέλιξη διάλυσης και εξευτελισμού του κόμματος»

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Εκρηκτικό φαίνεται πως είναι πλέον το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς λίγη ώρα αφού ο Στέλιος Κούλογλου ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ένα ακόμα στέλεχος του κόμματος έριξε «βόμβα». 

Ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξέφρασε την ενόχλησή του για τον Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη αποτελεί εξέλιξη διάλυσης και εξευτελισμού του κόμματος.

“Θα θέσω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Πιο νωπή λαϊκή εντολή είναι η απόφαση που έδωσε ο λαός με τις δημοτικές εκλογές, όπου εκεί υποχώρησε περαιτέρω το κύρος και η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, στο 12,7%. Αυτό δεν οφείλεται προσωπικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά δεν το ανέκοψε” είπε επίσης ο Νίκος Φίλης.

“Υπάρχει μια ψυχρή αποδοκιμασία από την κοινωνία”, σημείωσε.

Αναφερόμενος στις απόψεις που έχει γράψει στον Εθνικό Κήρυκα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Νίκος Φίλης είπε ότι συνιστούν ακραία εκδοχή του νεοφιλελευθερισμού. Δεν τολμούσαν να τα πουν στην Ελλάδα οι νεοφιλελεύθεροι. “Δεν τα λέει αυτά ο κ. Κασσελάκης το 2015, τα λέει πριν από μερικές ημέρες στο ΣΕΒ”, πρόσθεσε.

Παραδέχθηκε πως δεν “γνωρίζαμε όσα αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών για τον Στέφανο Κασσελάκη”.

Τόνισε πως με τα όσα λέει ο κ. Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει ένα αριστερό κόμμα.

“Τίθεται ζήτημα τι εκπροσωπεί”, συμπλήρωσε και καταδίκασε τη διαγραφή Τζουμάκα από το κόμμα.

“Σε ό,τι με αφορά θα θέσω θέμα των όσων λέει ο κ. Κασσελάκης. Είναι έξω από τη λειτουργία του κόμματος” ανακοίνωσε και έκανε λόγο για θέμα δημοκρατικής τάξης. Όπως εξήγησε, δεν θα θέσει ευθέως ζήτημα Κασσελάκη, αλλά θέμα λειτουργίας. Με όσα λέει ο Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της Αριστεράς, επεξήγησε με σαφήνεια.

Ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε μήνυμα προς τους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τους να «ξεκομπλαριστούν» αφού το βιωματικό του προφίλ είναι η πραγματική τους διαφωνία και όχι οι πολιτικές του θέσεις.

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *