Καϋμενάκης: «Δεν έχει καμία δουλειά να επεμβαίνει το κράτος-Το πρόβλημα είναι οι μεγάλες ομάδες» - LamiaNow.gr - Ειδήσεις από τη Λαμία
Connect with us

Super League

Καϋμενάκης: «Δεν έχει καμία δουλειά να επεμβαίνει το κράτος-Το πρόβλημα είναι οι μεγάλες ομάδες»

Published

on

Αντίθετος με τους όρους, που περιλαμβάνει η προκήρυξη πρωταθλήματος εμφανίζεται ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, πετώντας… φαρμακερή ατάκα για τους «μεγάλους» της Super League. 

Αναλυτικά μίλησε στον Arcadia FM για:

-τις “παγίδες θανάτου” που υπάρχουν στη Σκιρίτιδα:«Εμείς εδώ στη φάρμα έχουμε λάβει όλα τα μέτρα. Έχουμε παντού μέσα πυρόσβεσης, καθαρίζουμε τους δρόμους συνέχεια. Έχουμε δώσει πλήρης σχέδιο πυρόσβεσης στην Πυροσβεστική υπηρεσία και είμαστε πλήρως έτοιμοι και οργανωμένοι. Το δάσος της Σκιρίτιδας βέβαια, το έχουμε πει πολλά χρόνια πριν, ότι πρέπει να χτίσουμε εκκλησίες γύρω γύρω για να μας προστατέψουν γιατί από τον κρατικό οργανισμό δεν υπάρχει προστασία».

-την κακή εικόνα των δρόμων έξω από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: «Οι φίλαθλοι του Αστέρα το χειμώνα έχουν συνηθίσει έρχονται με τα βατραχοπέδιλα τους. Δεν έχουν πρόβλημα. Αλλά οι άνθρωποι που ήρθαν από μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το Εδιμβούργο μας ρώτησαν αν έχουμε πρόβλημα με τις Αρχές της πόλης και μας έχουν τέτοια εγκατάλειψη. Βέβαια αλλάξαμε κουβέντα. Τι να τους πούμε. Είναι κατάντια. Εμείς μέσα στο γήπεδο ό,τι μπορούμε κάνουμε. Εκτός γηπέδου δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε.

Θα πρέπει να ρωτήσετε κάποιους άλλους τι γίνεται γι’ αυτό το θέμα. Εγώ ότι μπορώ κάνω. Εδώ τους έχουμε προτείνει να βάλουμε σαμάρια για να μην τρέχουν εκεί απ’ έξω. Έχουμε βάλει κάποιες ταμπέλες με όρια ταχύτητας αλλά το απόγευμα και το βράδυ που σχολάνε τα παιδάκια από τις Ακαδημίες ποιος θα τα δει. Να μπουν 4-5 σαμαράκια δεν νομίζω ότι θα υπήρχε πρόβλημα. Σ’ όλη την Ελλάδα άλλωστε υπάρχουν, μόνο εδώ απαγορεύονται; Εδώ δεν κυκλοφορεί κανένας με κράνος στην Τρίπολη με τα μηχανάκια. Δεν ισχύει τίποτα. Δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα δολοφόνων».

-το αν θα λυθεί άμεσα το θέμα με τους δρόμους: «Με τον Αστέραείμαστε τα τελευταία 15-16 χρόνια. Ο μοναδικός άνθρωπος ο οποίος ενδιαφερόταν, ερχόταν μας ρώταγε τουλάχιστον μια φορά το μήνα, ερχόταν καθόταν μαζί μας να μιλήσουμε, ήταν ο κύριος Κωνσταντόπουλος. Ο πρώην νομάρχης. Ουδείς άλλος. Είτε νομαρχία, δημαρχεία, περιφέρεια. Κανένας δεν είχε εμφανιστεί να μας ρωτήσει αν έχουμε κάποιο πρόβλημα, αν ζητάμε κάτι, που δε ζητάμε κάτι. Τα αυτονόητα. Αυτά που πρέπει να κάνουν σε κάποια εύλογη χώρα, πόλη. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο προς τα έξω. Τουλάχιστον να μην σκοτωνόμαστε.

-το αν βρέθηκε κάποιος από τις Αρχές του Τόπου στο παιχνίδι με την Χιμπέρνιαν: «Εγώ τον κ.Περιφερειάρχη είδα. Δε νομίζω πως είδα κάποιον άλλον. Δήμαρχο δεν είδα. Είδα τον κ. Σμυρνιώτη, την αντιπολίτευση του Δήμου δεν θυμάμαι να είδα άλλον».

-το αν θα μπορούσε ο Αστέρας να βρει στο ξεκίνημα ομάδες λιγότερο έτοιμες: «Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα όποιος παίζει με τους μεγάλους από εμάς τους μικρούς, σφυρίζεται και 60-40. Είναι διάφορα τα προβλήματα. Όπως είδατε στους διαιτητές της Ευρώπης στην παραμικρή διαμαρτυρία σου δείχνουν κάρτα. Και καλά κάνουν. Διαμαρτύρεται ο παίκτης του Αστέρα ας πούμε παίρνει κάρτα, διαμαρτύρεται ο παίκτης της «μεγάλης» ομάδας, βρίζει αισχρά τον διαιτητή και δε συμβαίνει τίποτα. Όλες οι κληρώσεις είναι εύκολες και δύσκολες. Θα τα κάναμε τα παιχνίδια. Καλό θα ήταν να είχαμε κάτι πιο βατό στην αρχή. Αλλά και αυτό που είναι τώρα θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν χάνουμε τίποτα”.

-το ματς του Αστέρα με την Χιμπέρνιαν και την αποβολή του Μανιά: «Την ομάδα την πιστεύω και τους παίκτες που πήραμε επίσης. Νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή ομάδα πέρυσι, κρατήσαμε σχεδόν όλη την ομάδα εκτός από 2-3 και φέραμε καλούς ποδοσφαιριστές. Απλώς θα πρέπει η ομάδα να γίνει λίγο καλύτερη από πέρυσι. Κάθε χρονιά λίγο καλύτεροι”.

-τις μεταγραφές: «Οι μεταγραφές – ενδυνάμωση σε μία ομάδα δε σταματούν ποτέ, όταν έρθει μια καλή ευκαιρία, μια καλή περίπτωση βέβαια θα το κοιτάξουμε. Το ρόστερ επιδέχεται πάντα μια, δύο ακόμα και τρεις προσθήκες, άμα είναι κάτι καλό, σοβαρό και αξιόλογο. Άμα είναι να πάρουμε παίκτες για να πάρουμε δεν θα πάρουμε».

-τον κορμό της ομάδας: «Έμεινε ο ίδιο προπονητής, ξέρει τι έχει. Είχε δουλέψει με το υλικό της ομάδας και είπαμε πως θα κάνουμε ποιοτικές προσθήκες. Σίγουρα περιμένουμε κάτι ακόμα καλό, έτσι είναι ο τρόπος που πρέπει να δουλεύουμε. Δε μπορούμε κάθε χρόνο να παίρνουμε 15 – 20 ποδοσφαιριστές και να μην ξέρουμε που θα μας βγάλει. Θα πρέπει να πατάμε πάνω σε δοκιμασμένη συνταγή».

-την προκήρυξη του πρωταθλήματος: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που γίνονται. Δεν έχει καμία δουλειά το κράτος να επεμβαίνει, σε εμπορικές συμφωνίες των ομάδων. Αν θέλει ο Υπουργός μπορεί να βγάλει νόμο και να πει να βγουν από την Ευρώπη 12 ομάδες. Να βγούμε και να το κάνουμε… τότε έχουμε δικτατορία. Το εμπόριο λειτουργεί με τους δικούς του κανόνες, δε μπορεί να βγαίνει και να κάνει κάποιες ομάδες κρατικοδίαιτες και κάποιες άλλες να δουλεύουν με τους νόμους του εμπορίου ή όλοι με τους νόμους του εμπορίου ή όλοι κρατικοδίαιτοι. Πρέπει να δουλεύουν οι νόμοι του εμπορίου και της ελεύθερης αγοράς.

Οποια ομάδα αξίζει, βεβαίως να πάρει μεγάλο χρηματικό ποσό από την τηλεόραση, όποια δεν αξίζει να πάρει πολύ μικρότερο. Το πρόβλημα είναι οι μεγάλες ομάδες, αυτοί που τις διοικούν το πρόβλημα τους είναι ποιος την έχει μεγαλύτερη. Δεν τους ενδιαφέρει κάτι καλό για ποδόσφαιρο, αυτό που σκέφτονται είναι πως θα καταστρέψει ο ένας τον άλλον. Συνεταιρισμός ομάδων υπάρχει πλέον μόνο στα χαρτιά. Για το παρόν του ποδοσφαίρου δε μιλάμε ποτέ. Εχω να πάω δύο χρόνια, γιατί για το καλό του ποδοσφαίρου δεν έχουμε συμφωνήσει ποτέ κάτι.

Τον συνεταιρισμό τον καταστρέψανε οι “μεγάλοι” όχι οι “‘μικροί”. Δεν πήγαμε εμείς οι “μικροί” να χαλάσουμε τον συνεταιρισμό, οι “μεγάλοι” τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους και μετά θέλουν να μας χαϊδεύουν. Αλλά κι εμείς οι “μικροί” δε συμφωνούμε να μην κατέβουμε, να έχουμε δικό μας Πρωτάθλημα, παρά τρέχουμε και χτυπάμε πόρτες και παρακαλάμε για δανεικούς».

-το Δάσος Σκιρίτιδας: «Το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορεί να συμβεί στην Αρκαδία, είναι να πάθει κάτι το “στολίδι” που λέγεται δάσος Σκιρίτιδας. Είναι εγκαταλελειμμένο πλήρως τα τελευταία 15 χρόνια, δεν ασχολείται κανένας μαζί του. Εμείς σαν “Αρκαδική Οικολογική Φάρμα” το καθαρίζουμε κάθε χρόνο. Κανένας άλλος δεν ασχολείται».

-μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Αστέρα: «Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, δε θέλουμε να βλέπει τα παιχνίδια από τις καφετέριες της πόλης, θέλουμε να έρχεται στο γήπεδο κι εμείς θα του δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Έχω πει πολλές φορές ότι οσο βγάζει η ομάδα από τους φιλάθλους, πέντε φορές παραπάνω θα βγάζω εγώ. Δε μπορεί ο κόσμος της Τρίπολης να συμμετέχει σαν 3% στο μπάτζετ της ομάδας. Αν θες να λες ότι αγαπάς την πόλη σου».

πηγη-sportfm.gr

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement


konstantinos_kolovos

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ5 λεπτά ago

Το εμβατήριο τραγούδι της Μακεδονίας, «Μακεδονία ξακουστή» και η ιστορία που κρύβει (βίντεο)

Το εμβατήριο “Μακεδονία ξακουστή” είναι ένα τραγούδι για τη Μακεδονία που ακούγεται σε εορτές και εθνικές επετείους και καθιερώθηκε ως...

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ18 λεπτά ago

Βόλος: Το μπλόκο στην εθνική οδό έβγαλε λαβράκι – Ατάραχοι αρχικά οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης!

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του λευκού βαν, πιστεύοντας ότι δεν θα βρεθούν τα 100 κιλά χασίς που μετέφεραν σε...

Κόσμος30 λεπτά ago

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Μόσχας: Γυμνός άντρας ήθελε να επιβιβαστεί στην πτήση για Σεβαστούπολη (βίντεο)

Ο 38χρονος συνελήφθη και αφού οδηγήθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου, κατόπιν μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο για αξιολόγηση Συναγερμός εξαιτίας… γυμνού άντρα...

Κόσμος42 λεπτά ago

Εκκενώνεται ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο στα ανοικτά της Νορβηγίας με 1.300 επιβάτες

Το Viking Sky υπέστη μηχανική βλάβη, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυρότατοι άνεμοι – Αναφορές για πολλούς τραυματίες – Μέσω ελικοπτέρων...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ54 λεπτά ago

Υπόθεση Λοΐζου: Η αντιπολίτευση ζητά απαντήσεις για την επιλογή της και τις αποκαλύψεις για τη σύνταξη

«Σιγή ιχθύος» τηρούν σε Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου γύρω από τις αποκαλύψεις για την Μυρσίνη Λοΐζου, που την εξώθησαν σε...

Μάρτιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Διαβάζονται