“Καθαρός” από χιόνι ο κόμβος του Μαρτίνου- ουρές αυτοκινήτων στο ύψος της Θήβας -έκλεισε η Εθνική (φωτό-βιντεο)

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Απρόσκοπτα συνεχίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό αθηνών-λαμίας. Στο ύψος του Μαρτίνου και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο του Μαρτίνου η κατάσταση είναι υπό έλεγχο μιας και είναι καθαρό το οδόστρωμα και κυκλοφορία πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα.

Μηχανήματα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος αλλά και του Δήμου Λοκρών ενεργούν συνεχώς προκειμένου να μη δημιουργηθεί το παραμικρό ζήτημα.

Στο ύψος της Θήβας στην εθνική οδό

Ο καιρός είναι πιο έντονος στο ύψος της Ριτσώνας και εκεί δουλεύει ανελλιπώς ο στόλος της πολιτικής προστασίας για να μην προκύψει πρόβλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την Εθνική Οδό

Για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 14:10΄ ώρα σήμερα 05.02.2023 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000).

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος  μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής) εξακολουθεί να ισχύει.

Παρακαλούνται οι οδηγοί εν λόγω οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Από τις 15:30’ έχουμε απαγορευτικό και στο τμήμα της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα στο ρεύμα προς Αθήνα. Οσοι επιχειρούν από παραδρόμους να ταξιδέψουν προς την πρωτεύουσα δεχονται μπλοκο και γυρίζουν πίσω.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού:

«Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι σύμφωνα με απόφαση Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αταλάντης και Θερμοπυλών τίθεται σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας στον κλάδο προς Αθήνα του Α.Θ.Ε από Η/Κ Ραχών έως Α/Κ Κάστρου.

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων είναι σε ισχύ.

Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του  μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων  μετακινήσεων.

Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση

Δείτε εικόνες από τον κόσμο του Μαρτίνου

received 871941174028503
received 2236892646495617
received 1348926969232352
received 744928776882789
received 850551219579543
received 566876462136102

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *