Από τις 28 Απριλίου ως τις 15 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, ένα κάτοικος του Καρπενησίου «τάιζε» με τις οικονομίες του μια σπείρα τριών αλλοδαπών απατεώνων που είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του και τον είχαν πείσει να επενδύσει σε χρηματιστηριακά προϊόντα!

Οι δράστες προσποιούνταν τους υπαλλήλους χρηματιστηριακής εταιρείας που δήθεν εξασφαλίζει μεγάλες αποδόσεις στα επενδυτικά κεφάλαια. Το θύμα δελεάστηκε από όσα του πρότειναν και, στο διάστημα των μηνών που ακολούθησαν, κατέβαλε τμηματικά 9.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο εταιρεία, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών. Όμως, ο χρόνος κυλούσε χωρίς να παίρνει δεκάρα πίσω και τελικά κατέφυγε στην Ασφάλεια Καρπενησίου.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε όπως σημειώνει και το protothema, αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ανδρών και μίας γυναίκας που είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες κομπίνες! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like