Καρανίκας: Βλέπω Βούλτεψη και Ραχήλ να φωτογραφίζονται γυμνές

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Νέα επίθεση μέσω των social media εξαπέλυσε o σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας.

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ραχήλ Μακρή χαρακτηρίζοντας την «ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη», ενώ από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε και η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Συγκεκριμένα έγραψε: Η Ραχήλ Μακρή… αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

‘’Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες’’ , λέει ο λαός και αποφεύγουμε…αυτην την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της νδ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον».

karanikas

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.