Ένα τρομακτικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή των Καμένων Βούρλων. Από αγνωστη για την ώρα αιτία μία νταλίκα που ήταν παρκαρισμένη άρπαξε φωτιά σηκώνοντας το πόδι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων.

Η νταλίκα είχε αρπάξει φωτιά ενώ ακούγονταν και εκρήξεις στο σημείο “Χάνι Καλογήρου” με τους έντονους καπνούς και τις φλόγες ανησυχούν τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους προκειμένου να δουν τι συμβαίνει.

“Ανησυχησαμε και είναι λογικό γιατί συνέβη μέσα στα βαθιά χαράματα.  Ευτυχώς δεν υπήρξαν χειρότερα αφού η επέμβαση των πυροσβεστών από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τη Λαμία ήταν άμεση…” σημειώνει στο Lamianow.gr ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρης Καραμανώλης.

 

Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων από το Π.Κ Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και τη Λαμία απεσωβησαν τα χειρότερα ωστόσο δεν έλειψαν οι καταστροφές σε παρακείμενο όχημα τη στιγμή που η νταλίκα η οποία σύμφωνα πληροφορίες κουβαλούσε  τάπητα καουτσούκ για παιδικές χαρές καταστράφηκε ολοσχερώς.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like